Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.03.2021 11:18:29
Deli članek:

Grozljivo! Do zob oboroženi kriminalci obkolili avtobus z REPREZENTANTI, ki so posneli to SRHLJIVKO! (VIDEO)

vszi

Nogometna reprezentanca Belizeja je doživela pravo srhljivko.

Po večini sveta se bodo te dni začele kvalifikacije za nogometno svetovno prvenstvo naslednje leto v Katarju.

Reprezentanca Belizeja bo v kvalifikacijah Severne in Centralne Amerike v četrtek prvo tekmo odigrala na Haitiju, kjer pa so nogometaši ob prihodu doživeli pravo srhljivko.

Na poti do hotela so namreč cestni razbojniki do zob oboroženi s strelnim orožjem zaustavili avtobus reprezentance Belizeja in po tamkajšnjih informacijah hoteli igralce in trenerski štab dejansko ugrabiti.

Avtobus so banditi obkolili z motorji in ga niso pustili naprej, celo več, od voznika so zahtevali, naj ga obrne in pelje na kraj, ki ga bodo določili oni.
Na srečo je morebiten tragičen razplet preprečila policija, ki je spremljala avtobus, so pa mnogi utrpeli precejšen šok.

"Zgroženi smo nad dogajanjem, ki smo ga bili deležni po prihodu na Haiti. Smo v stiku s Fifo in Concacafom, da bi našim igralcem zagotovili največjo mogočo varnost v času prebivanja na Haitiju. Čeprav so bili igralci vidno pretreseni, so sicer dobro, pokazali so tudi velik pogum," so v zapisu za javnost pojasnili vodilni reprezentance Belizeja.

Treba je dodati, da je sicer Haiti znan po številnih ugrabitvah in da ima ta država velike težave z banditi, ki naj bi na mesec povprečno ugrabili tudi do 15 tisoč oseb!