roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 15.11.2020 13:40:45

V SRCE: Noro, kaj je selektor Španije sporočil Ramosu po DVEH ZGREŠENIH PENALIH!

Reuters
Španski selektor Luis Enrique je po sobotni tekmi lige narodov, ko je njegova reprezentanca remizirala z 1:1 na gostovanju v Švici, branil nesrečnega kapetana Sergia Ramosa, ki je na tekmi, na kateri je dosegel evropski rekord po nastopih za nogometno reprezentanco, zapravil kar dve enajstmetrovki.

"Število enajstmetrovk, ki jih je Sergio izvajal in zadel, ni s tega planeta. Če bi bil dosojen še tretji kazenski strel, bi tudi tega izvajal on," je na novinarski konferenci po tekmi odločno zatrdil Enrique.

Španija je bila v zaostanku od zadetka Remoja Feulerja v 26. minuti, šele v 89. minuti je izenačil Gerard Moreno. Ramosovi enajstmetrovki tako v 58. kot 79. minuti je ustavil vratar Yann Sommer.


Ramos je kazenski udarec zgrešil prvič po 25 uspešnih strelih v nizu na klubski in reprezentančni ravni. Tokrat je izboljšal rekordno število tekem za reprezentanco v Evropi, sedaj ima nastopov 177, enega več od Italijana Gianluigija Buffona.

Španija je v skupini 4 zdaj druga, ker je Nemčija doma ugnala Ukrajino s 3:1. Nemci imajo točko prednosti pred Španijo in na zadnji medsebojni tekmi v torek v Sevilli potrebujejo le remi za osvojitev prvega mesta.

"Proti Švici smo želeli zmagati, borili smo se do konca, ni bilo dovolj, iztržili smo remi. Za nami je zelo zahtevna tekma, toda še vedno je vse v naših rokah," pa je dejal Moreno.

Značke: ramos, španija

Članki iz rubrike