baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 01.11.2020 16:40:07

Sosedje spet na 'ROPARSKEM POHODU'! Hrvati napovedujejo 'NAPAD' HAJDUKA na slovenskega selektorja !?!

Martin Metelko
Splitski klub, ponos Dalmacije, je zapadel v hudo krizo, navijači vse bolj ogorčeni.

Ravno v tednu, ko je organizirana navijaška skupina Hajduka - Torcida - praznovala 70. rojstni dan, je Hajduk še tretjič zapored izgubil v hrvaškem prvenstvu in zdrsel v spodnjo polovico lestvice. Po vrsti z Gorico 2:1 v gosteh, s Šibenikom 1:0 doma in včeraj še s puljsko Istro 1:0 v gosteh.

Navijači so igralcem ob prihodu pred stadion pripravili 12 panjev - za 11 nogometašev in trenerja. Slednji - Hari Vukas - pa je tako ali tako deležen hudih kritik in le redki verjamejo, da bo na trenerskem mestu 'preživel' jutrišnji dan.


Po vesteh iz Hrvaške so na odstrelu trener Vukas (nekdanji igralec Domžal), športni direktor Ivan Kepčija in svetovalec uprave za športno politiko Mario Stanić. Notranje težave Hajduka pa v slovenski javnosti ne bi bile nič posebnega, če ne bi hrvaški mediji danes na prvo mesto med kandidati za Vukasovega naslednika postavili slovenskega selektorja Matjaža Keka.

Strateg, ki je po zgodovinskih uspehih z Rijeko (2013-2018) Hrvatom ostal v zelo dobrem spominu, je bil poleti velika želja zagrebškega Dinama, a se je odločil ostati na klopi slovenske izbrane vrste.

Čeprav je Keku splitski klub gotovo bližje od zagrebškega, je težko verjeti, da bi v trenutku, ko Sloveniji dobro kaže v ligi narodov, ko je videti, da slovenska reprezentanca vendarle dobiva obrise ekipe z repom in glavo, selektor dvignil roke. Tega se gotovo zavedajo tudi Hrvati, češ da ima danes 59-letni Mariborčan zanj ugoden položaj na selektorskem mestu. Od nedavnega novi predsednik Lukša Jakobušić bo kmalu dojel, da je to račun brez krčmarja, tako bo moral - v to smo prepričani - rešitev v svojem strokovnem vodstvu poiskati kje drugje.

Članki iz rubrike