baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ue
ue
3 01.11.2020 13:33:06

NIČ DOBREGA v taboru prvoligaša! Virus se širi, število pozitivnih primerov narašča!

m24.si
V Domžalah so v soboto spet opravili testiranje.

Po okužbah v klubu so Domžalčani prestavili dvoboj z Aluminijem, ki bi moral biti na sporedu sredi tedna, in tudi jutrišnjo tekmo z Bravom. Te dni so opravili še dva testiranja in po njih so na spletni strani objavili naslednje sporočilo, ki ga objavljamo v celoti:


'Po štirih dneh samoizolacije je včerajšnje testiranje za novi koronavirus potrdilo novih šest okužb. V Nogometnem klubu Domžale gre tako za skupno že osemnajst pozitivnih primerov na Covid-19.
V preteklem tednu je bilo pred domačo tekmo z Muro, ki je bila odigrana 25. oktobra, potrjenih deset okužb. Po odigranem srečanju 8. kola so bili vsi predstavniki članske ekipe štiri dni ločeni z namenom, da preprečimo širjenje virusa znotraj moštva, toda kljub temu smo v začetku tedna in na včerajšnjem testiranju, ki je potekalo v ZD Domžale, našli skupno še osem dodatnih primerov. Med njimi so v veliki večini igralci, šest izmed njih je tudi zaigralo na zadnjem ligaškem srečanju.
Vsi okuženi bodo v izolaciji preživeli najmanj deset dni, preostanek moštva na čelu s prvotno okuženimi, ki so virus uspešno preboleli, pa se bo po navodilih NIJZ vrnil v trenažni proces in se zavzeto pripravljal na sobotno tekmo z NK Maribor. Gostujoči dvoboj bo v Ljudskem vrtu na sporedu ob 18. uri.'

Članki iz rubrike