Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
7 31.10.2020 11:18:46

NEVERJETNO! Kako je PRIMOŽ GLIHA predsedniku NZS odgovoril na obtožbe zapisane v 'znamenitem' pismu! KAKO LAHKO TO IZJAVI?

www.alesfevzer.com
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović se je po pismu igralcev seveda pogovoril tudi s selektorjem reprezentance do 21 let Primožem Gliho.

V pogovoru za Sportal je Mijatović, ki so mu na skupščini izrekli zaupanje še za naslednja štiri leta, povedal kakšen je bil odziv Glihe na obtožbe, ki so jih spisali njegovi varovanci. "O vseh podrobnostih razgovora ne bi rad govoril, lahko pa povem, da selektor v kontekstu svojega dela ni videl nobenih težav. Ni bil samokritičen, niti ni ocenil, da bi bilo to kaj takšnega, kar bi lahko vplivalo na spremembe. Ostaja prepričan, da so bili njegovi prijemi v mejah normale," je dejal predsednik NZS.
Neverjetno! Ali lahko sploh postavimo tak odziv Glihe v kakšne pedagoške okvirje? Zelo težko, kajti Gliha očitno meni, da je delal vse prav in ni bil niti malce samokritičen. Posledica tega pogovora je seveda bila, da je Mijatović IO NZS predlagal razrešitev Glihe kot selektorja mlade reprezentance.

Članki iz rubrike