Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 30.10.2020 19:06:18

VROČA NOVICA za Cristiana Ronalda in Juventus! Portugalec se je spet testiral, rezultat pa ...

Profimedia
Eden najboljših nogometašev na svetu vse od 13. oktobra, ko je bil med reprezentančno akcijo pozitiven na koronavirus, ne trenira z ekipo in dneve preživlja v samoizolaciji.

Ker je Ronaldo ves čas brez simptomov, je ob vsakem naslednjem testu pričakoval, da bo negativen. A ni bil. Tudi ta teden, 24 ur pred tekmo lige prvakov z Barcelono, je bil pozitiven in izpustil po Crotoneju, kijivskim Dinamom in Veroni še četrti obračun. Stara dama pa brez njega kakopak ni ista ekipa.

A pozor! Nočne more za Portugalca je konec, današnji test je bil negativen, tako da se lahko vrne v ekipo in je obenem tudi na voljo trenerju Andrei Pirlu za nedeljsko tekmo s Spezio. Nobenega dvoma ni, da se 18-dnevna izolacija mora poznati, zato je vprašanje, koliko minut (če sploh) mu bo trener namenil.

Ronaldo je bil po dveh pozitivnih testih poln kritik. "PCR je s*anje," je dejal in izkazal izdatno jezo nad testiranjem na koronavirus.



Novico, da je nogometaš naposled negativen, je javnosti danes ob 18.13 sporočil znani italijanski novinar Fabrizio Romano: "Cristiano Ronaldo se vrača. Ravnokar je bil njegov test na koronavirus negativen."

Devetkratni zaporedni italijanski prvak Juventus je sicer trenutno na petem mestu prvenstvene lestvice, štiri točke zaostaja za vodilnim Milanom.

Članki iz rubrike