bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 28.09.2020 12:59:40

UPANJE OSTAJA! Kek o vrnitvi Kevina Kampla z BESEDAMI, ki dajo misliti: Kdaj se bo to zgodilo? Upam ...

m24.si
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev, na katere bo računal na prijateljski tekmi s San Marinom ter obračunih lige narodov na Kosovem in v Moldaviji.

"Smo v novem položaju s tremi tekmami v enem oknu in to narekuje kakšno ime več na seznamu. V ligi narodov pa so igralci suspendirani že po drugem kartonu, zato lahko skozi teden pride na seznam še kakšno novo ime, tudi zaradi tega, ker bomo iz Prištine potovali neposredno v Kišinjev. Pričakovanja so jasna, želim zmagati na vsaki tekmi, od San Marina do Moldavije. Bosta pa gostovanji dali kakšno informacijo več in pokazali, v katero smer se razvijamo," je pojasnil Matjaž Kek, ki zaradi omejitev glede novega koronavirusa spet nima na voljo igralcev iz ZDA in Azije.

Kaj pa Kevin Kampl? Slovenec se je vrnil v tekmovalni pogon, brez dvoma bi s svojo kakovostjo še kako prav prišel slovenski izbrani vrsti, toda na seznamu ga ni. Kaj se dogaja? "Stvari se premikajo, vsi vemo, za kaj gre pri samem igralcu. Začela se je tudi bundesliga, to je naporen ritem, ki ga je težko ujeti. Tukaj ni nobenega dvoma. Vem, za kakšno poškodbo gre, to niti približno ni enostavno. Kdaj se bo to zgodilo, ne vem, upam pa, da čim prej. Kar se mene tiče, sem vam že velikokrat govoril o svojem odnosu do vseh igralcev, ki igrajo pod slovensko zastavo. Upam, da bomo v nekem trenutku lahko skupaj spravili vse najboljše, zelo težko pa se bo to zgodilo v aktualnih razmerah," se je razgovoril slovenski selektor.

Značke: kek, kampl

Članki iz rubrike