favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 05.08.2020 07:53:00

Matjaž Kek s posebnim sporočilom Josipu ILIČIĆU: Od mene potrebuje le eno stvar. In jaz od njega LE ENO!

Martin Metelko
Selektor Matjaž Kek je v velikem intervjuju za Ekipo SN spregovoril tudi o Josipu Iličiću.

Matjaž Kek se je v intervjuju za Ekipo SN dotaknil številnih trenutno najbolj vročih tem v slovenskem nogometu: o Dinamu, o trenutnem stanju v nogometu in negotovi prihodnosti reprezentančnih tekem, o Aleksandru Čeferinu, Celju, Mariboru, Olimpiji in seveda tudi o Josipu Iličiću. 

Selektor slovenske reprezentance je z velikim spoštovanjem in veliko mero razumevanja ter človečnosti govoril o zvezdniku slovenske izbrane vrste, ki ima trenutno težave. Na vprašanje, ali razmišlja, da bi imel priljubljenega Jojota zraven že jeseni, je Kek odgovoril: "Resnično ne razmišljam. Jojo si zasluži, da ne razmišljam. Si pa zgolj in samo zanj želim, da bi se mu zgodil tisti klik in da bi ga spet videl uživati v nogometu. Najbolj bom vesel, če ga bom videl z veseljem igrati nogomet – kjerkoli in kakorkoli. Če bom videl tisti njegov nasmeh, ko 'zarola' žogo. Ko bom videl ta nasmeh, bom v tistem trenutku okej. Jaz potrebujem le to, tudi če bo potem rekel 'selektor, igral pa še ne bi'. Ali pa če bo rekel, da lahko. O tem ne razmišljam."

josip ilicic slovenija poljska mm
Martin Metelko

Sta se v zadnjih dneh kaj slišala? "Ko je bilo v Bergamu najtežje, sva se slišala, se pogovarjala. Zdaj sva na vezi ravno toliko, kolikor je v tem trenutku treba. Kolikor potrebuje on, kajti jaz zdaj nisem pomemben. V tem trenutku mora od nas le vedeti, da smo tu zanj in da smo mu pripravljeni pomagati. Drugega ne potrebuje, drugo bi bilo preveč."

VEČ O ILIČIĆU IN OSTALIH ZELO VROČIH TEMAH SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike