Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
6 05.08.2020 07:21:01

Mandarić, KAKŠNA NEUMNOST!! Kek MOČNO V BRAN – HADŽIĆU! Odmevno SPOROČILO selektorja, da ...

Martin Metelko & alesfevzer.com
Se strinjate z Matjažem Kekom?

Koliko je še takšnih, ki so prepričani, da je Milan Mandarić pravi mož za Olimpijo? Ni jih več veliko … Tudi Matjaž Kek, selektor Slovenije, ni pretirano navdušen nad tem, kako izkušeni poslovnež vodi klub iz Ljubljane. Keka je zmotilo predvsem to, na kakšen način se je Mandarić ob koncu pretekle sezone znebil Safeta Hadžića. Kek je Mandariću v velikem intervjuju za časnik Ekipa SN namenil močno sporočilo in še močnejše besede, s katerimi se je še kako postavil na Hadžićevo stran.


"Pod črto se je to izkazalo za veliko neumnost. In da, bilo je primer nezaupanja stroki. Na klopi Rijeke sem čutil zaupanje, ko mi je šlo precej slabo, in s tem zaupanjem se je potem nekaj zgradilo. Moje ekipe ne bi bile uspešne, če mi ljudje ne bi zaupali, ko mi ni šlo, ko smo bili videti obupno, ko smo igrali slabo. Nekdo je videl prek tega, nekdo je znal razmišljati dlje, nekdo je razumel nekaj več. Zato nisem privrženec hitrih trenerskih menjav, nikoli nisem bil. Seveda so včasih spremembe nujne, toda trenutek mora biti pravi, mora biti čim bolj naraven, revolveraško reševanje le redko prinese kaj dobrega. Tako ali tako pa veste, kaj si mislim o Safetu Hadžiću, večkrat sem povedal, kako zelo cenim njegovo delo, in imel sem srečo, da mi nikoli ni treba biti v njegovi koži. Upam, da ga bo to naredilo še močnejšega in še boljšega," je v intervjuju za edini slovenski športni časnik odločno poudaril strokovnjak iz Maribora.

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO NA VSEH PRODAJNIH MESTIH IN HKRATI TUDI V TISKANI IZDAJI NA TRAFIKA24.

Članki iz rubrike