tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

kraigher Svet24.si

Ljubljančanka iz New Yorka pred karanteno ...

bojan pozar-pl Reporter.si

Bojan Požar laže hitreje kot teče: Izmislil si ...

dragonja, mejni-prehod, slovensko-hrvaška-meja Svet24.si

Od ponedeljka ob vstopu v Slovenijo v tem primeru ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Mario Galunič Njena.si

Mario Galunič: Vse ženske njegovega življenja

nu
nu
5 05.08.2020 07:02:29

Kek FRONTALNO nad IGRALCE OLIMPIJE!!! Kje ste bili vi, MAJSTORI?!? Vam je TRENER PREPOVEDAL, da ...

Martin Metelko
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek o tem, zakaj je Olimpija "zakockala" naslov državnega prvaka.

Matjaž Kek je spregovoril za edini slovenski športni časnik Ekipa SN in postregel s serijo zanimivih odgovorov. Med drugim se je selektor Slovenije dotaknil tudi zaključka sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije in pokomentiral dejstvo, da je Olimpija iz rok izpustila že skoraj osvojeno prvenstvo. Za Keka je bila napaka že menjava Safeta Hadžića, hkrati pa je nekaj ostrih puščic usmeril tudi v nogometaše ljubljanskega kluba.

"Izkazalo se je, da je bila menjava trenerja pri Olimpiji napačna odločitev. Napaka. Poznam tudi Dina Skenderja, je nadarjen trener z veliko energije, a pod črto moramo govoriti o napaki. Vendar pa naj ne bo taka interpretacija dogodkov alibi za nogometaše Olimpije, ki so zapravili prednost na lestvici. Ne sme biti alibi. Ta razplet nekaj sporoča tudi njim, sporočilo je jasno: Kje ste pa bili vi, majstori? Zakaj pa vi niste zmagali na odločilnih tekmah? Vam je novi trener prepovedal zmagati? Ali predsednik? Še kako morajo odgovornost prevzeti tudi oni, navsezadnje od tega zelo dobro živijo. Oni igrajo, oni nosijo dres, njihova krivda je najmanj enaka krivdi človeka, ki je zamenjal trenerja," je dal Mariborčan jasno vedeti, da vendarle ni zgolj Milan Mandarić – zaradi menjave na klopi – kriv za izgubljen naslov državnega prvaka, marveč ogromen del krivde nosijo tudi nogometaši.

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO NA VSEH PRODAJNIH MESTIH IN HKRATI TUDI V TISKANI IZDAJI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike