Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 30.04.2020 00:28:14

Na AFERO okoli NAMEŠČANJA TEKME se je odzval Davor Šuker: 'Povem vam, kaj sva se dogovorila z Maradono ...'

sn
Na Hrvaškem je završalo, potem ko je nekdanji argentinski reprezentant Oscar Ruggeri razkril, da sta se Davor Šuker in Diego Maradona dogovorila, kako se bo končala prijateljska tekma leta 1994 v Zagrebu.

Hrvaška in Argentina sta se v močnem dežju razšli brez zadetkov, to je bila tekma brez priložnosti. Gavči so se pripravljali na svetovno prvenstvo, naši južni sosedi so iskali svoj prostor pod soncem. Na kratko: Južnoameričani so v zgoščenem ritmu prijateljskih tekem v Zagreb prispeli močno utrujeni, po besedah Ruggerija so komaj stali na nogah. Šuker in Maradona, ki sta se poznala iz Seville, naj bi se na igrišču dogovorila, da ekipi ne bosta napadali ena drugo. Razkritje se je zgodilo v oddaji '90 minutos de Futbol', v pogovoru Ruggerija in nekdanjega urugvajskega zvezdnika Diega Forlana, ki ga je potegnil za jezik.

Teve voditelj je po razkritju celo rekel vsem prisotnim v studiu, naj se prenehajo smejati, saj morda oddajo gleda kakšen od državnih odvetnikov. Ruggeri pa mu je odvrnil: "Gotovo, gotovo ... Ob vseh težavah, ki jih imajo, se bodo zdaj ubadali s tekmo proti Hrvaški."

Predsednik hrvaške zveze Davor Šuker se je kakopak hitro odzval na obtožbe. "Nisem se dogovarjal z Maradono," je najprej kategorično ovrgel Ruggerijevo razkritje. Potem je še sporočil, da se je s slavnim Argentincem dogovarjal le o obisku groba Dražena Petrovića, ki ga je Maradona izjemno cenil kot športnika.

suker maradona
sn

Članki iz rubrike