ženska Dobra karma

Odnos z mamo je pogosto najbolj boleč, ker je tak...

poroka, koronavirus Svet24.si

Kacin žuga z drastičnim ukrepom: »Če rečeš ...

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

ograja, žičnata ograja Svet24.si

Afera žičnata ograja: Brez obtožnice v pozabo

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Četrtina članov DeSUS se je uprla Pivčevi

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

STA
STA
1 22.02.2020 10:05:21

ZAČENJA SE! Kdaj po vstopnice za ogled RONALDA proti Sloveniji? Tu so vse podrobnosti ...

V ponedeljek, 24. februarja, se bo ob 12.00 pričela paketna prodaja vstopnic za domači tekmi slovenske reprezentance s Turčijo in Portugalsko, ki bosta 27. marca oziroma 31. maja v Stožicah, so danes sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Cena paketov za člane navijaške skupnosti znaša 40 evrov, vsi ostali ljubitelji nogometa pa si bodo lahko pakete zagotovili po redni ceni 45 evrov od 2. marca dalje.

Predprodaja posamičnih vstopnic za tekmo s Turčijo se bo pričela 2. marca po ceni 15 evrov, medtem ko se bo predprodaja posamičnih vstopnic za tekmo s Portugalsko po ceni 40 evrov pričela 30. marca, a le v primeru, da vstopnice ne bodo pošle že v sklopu paketne prodaje.


Zanimanje za ogled obeh tekem je veliko, na NZS pa zavoljo tega vsem zainteresiranim priporočajo nakup ugodnejših paketov v predprodaji.

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno bodo pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov. Novi člani se lahko v omenjeno navijaško skupnost včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/.

Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike