zrče, zabava, novalja Svet24.si

Okuženi v Zrčah: Hrvati očitajo Avstrijcem ...

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

dababy Odkrito.si

Homofobijo skušal popraviti s seksizmom

skupina taktiki (2) Njena.si

Gregor Čeglaj ujet s to lepotičko

STA
STA
1 22.02.2020 10:05:21

ZAČENJA SE! Kdaj po vstopnice za ogled RONALDA proti Sloveniji? Tu so vse podrobnosti ...

V ponedeljek, 24. februarja, se bo ob 12.00 pričela paketna prodaja vstopnic za domači tekmi slovenske reprezentance s Turčijo in Portugalsko, ki bosta 27. marca oziroma 31. maja v Stožicah, so danes sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Cena paketov za člane navijaške skupnosti znaša 40 evrov, vsi ostali ljubitelji nogometa pa si bodo lahko pakete zagotovili po redni ceni 45 evrov od 2. marca dalje.

Predprodaja posamičnih vstopnic za tekmo s Turčijo se bo pričela 2. marca po ceni 15 evrov, medtem ko se bo predprodaja posamičnih vstopnic za tekmo s Portugalsko po ceni 40 evrov pričela 30. marca, a le v primeru, da vstopnice ne bodo pošle že v sklopu paketne prodaje.


Zanimanje za ogled obeh tekem je veliko, na NZS pa zavoljo tega vsem zainteresiranim priporočajo nakup ugodnejših paketov v predprodaji.

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno bodo pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov. Novi člani se lahko v omenjeno navijaško skupnost včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/.

Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike