stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ru
ru
4 19.01.2020 12:51:51

Besede, ki so DVIGNILE SLOVENIJO! Ne fotografirajte se Z ROKOMETAŠI, podbradkarji! Dajte KAK EVRO za ...

Reuters
Slovenski športni funkcionar je zatresel državo.

Nekaj podobnega je Matej Avanzo, ki je deloval na Košarkarski zvezi Slovenije, RK Gorenje Velenje in nazadnje pri KK Sixt Primorska, zapisal že ob jesenskem uspehu slovenskih odbojkarjev, tokrat pa je ob sijajnih igrah rokometašev na svojem facebook profilu še bolj odločen, še bolj oster. Slovenske veljake obtožuje priložnostnega slavljenja tistega športnega kolektiva, ki je trenutno na sončni strani Alp popularen, medtem ko slovenski šport na klubski ravni po njegovih besedah umira.

Zapis je zbudil ogromno pozornosti in ga delijo številni športni delavci, starši mladih športnikov in nasploh športni navdušenci. V celoti, brez posegov vanj, si ga lahko preberete spodaj. Dodajamo pa še zapis Avanza, ki ima svojo športno agencijo Sportanzo in deluje pri svetovni košarkarski organizaciji, ob uspehu odbojkarjev.

Sobotni zapis ob uspešnih nastopih rokometašev:
"Res se redko "slovenceljsko" javljam. Ampak vseeno, čisto tako, mimogrede ... Zdaj, ko po mnogih drugih gledamo novo super zgodbo moške rokometne reprezentance.
Po vseh mogočih za našo majhno zemljico čudežnih rezultatih v ekipnih športih (košarka, rokomet, odbojka, hokej, nogomet) samo ne pozabimo, da nam šport na ravni klubov in mladih hira.
Da je na aparatih.


Zdaj, ko se boste podbradkarji spet fotkali na veliko, vseeno razmislite, če bi ne dali kakšnega evrčka namesto v vsak "supermegavelik projekt" še v šport.
Saj veste, zaradi Dončiča nas poznajo, ne zaradi vas. Pa še zdravju šport bojda koristi bolj od "foušije", "žeparjenja" in "selfarjenja" na teh par kvadratih naše deželice." 

Septembrski zapis ob uspehu odbojkarjev:
"Najprej: Bravo, odbojkarji! Impozantno, homogeno, z jajci in ne s podbradki prisklednikov.
Nadalje: Vsa čast vsem, ki ste živeli za odbojko celo življenje in doma dočakali pravo evforijo.
Za konec: Vsi, ki ste danes spet pozabili na odbojko in večina od vas tudi na šport kot celoto, pa se vidimo, žal, spet šele, ko bo kateri od naših športnikov presegel svoj realni domet.
In za dekoracijo: draga država, vrhunski klubski šport, ki je poleg šolskega valilnica prihodnjih reprezentanc, umira. Hira. Ne obstaja. Večinoma ga pri življenju držijo divjaki, norci, volonterji.
PS: Podbradkarji, pa ne se čutit napadene. To ni fizična okoliščina, prej neozdravljivo stanje duha."

Članki iz rubrike