polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
1 04.12.2019 13:44:34

Čeferin OSUPNIL VSE! Naj vam povem, ZAKAJ Slovenije ni na EURU! Bil sem JEZEN, ko sem VIDEL TOLE ...

Jurij Kodrun
Besede Aleksandra Čeferina odmevajo po svetu.

Praktično ni športnega medija, ki ni povzel besed predsednika Uefe Aleksandra Čeferina v intervjuju za Daily Mirror. Eden izmed najbolj vplivnih Slovencev je v intervjuju precej pokritiziral VAR in napovedal spremembe, ki se jih bodo lotili pri Uefi v zvezi z videotehnologijo. 

V omenjenem intervjuju je Čeferin spregovoril tudi o Sloveniji in njeni neuvrstitvi na evropsko prvenstvo. "Na Euru bomo enostavno morali imeti VAR, kajti reprezentance, ki bi bile oškodovane, bi se takoj oglasile. 'Želimo VAR!' bi dejale. Samo kot primer: Moja reprezentanca Slovenija je bila v kvalifikacijah, kjer ni bilo VAR-a, oškodovana. Na njeni tekmi je bila čista roka, bil sem na stadionu (na domači tekmi z Avstrijo op. p.). Bil sem zelo jezen! Bila je čista roka! Bil sem tako zelo jezen!! A sodnik roke ni videl. Če bi jo, bi se Slovenija uvrstila na Euro," je dejal Čeferin. 

In se potem pošalil: "Ljudje so me gledali in si mislili: 'Kdo za vraga si ti, če nimaš nikakršnega vpliva?' Nekdo se je začel dreti 'Sramota Uefe!' To je okej, navajen sem na te stvari. A ni tako zelo preprosto. Na koncu dneva, sem si rekel, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra - in dobra stvar pri tem je bila, da zdaj vsakdo ve, da se jaz ne vmešavam v delo sodnikov." 

Članki iz rubrike