Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

rudnik racman Svet24.si

FOTO: Kako so propadli mogotci reševali svoje ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

_MG_9830 Njena.si

To je 'zakuhala' Tanja Žagar

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

nu
nu
1 07.10.2019 10:00:40

Kek DOBIL NOVO OROŽJE! Slovenski selektor za tekmi z Makedonijo in Avstrijo VPOKLICAL ...

alesfevzer.com
Slovenski selektor Matjaž Kek je vpoklical novega nogometaša.

Po poškodbah Domna Črnigoja in Luke Zahovića, na katera selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek ne bo mogel računati za prihajajoči ključni tekmi kvalifikacij za Euro 2020 v Skopju proti Severni Makedoniji in v Ljubljani proti Avstriji, se je Štajerec odločil, da naknadno vpokliče novega aduta. 

Naknadni vpoklic v člansko reprezentanco je dobil Adam Gnezda Čerin, nekdanji dragulj Domžal, ki se je v poletnem prestopnem roku preselil k nemškemu drugoligašu Nürnbergu. Gnezda Čerin bi sicer moral ta teden zaigrati za mlado slovensko reprezentanco, ki jo čakata tekmi z angleško in madžarsko izbrano vrsto do 21 let, namesto tega bo v konkurenci za svoj prvi nastop v članski reprezentanci (ima že nastop za "B reprezentanco"). 

"Morali smo se odzvati. Poklical sem Primoža Gliho, selektorja reprezentance U-21, ki jo konec tedna čaka močna tekma z Anglijo. Hitro sva se dogovorila, da bo oktobra s selekcijo A tudi Adam Gnezda Čerin. Spremljam ga že dolgo, pred njim je velik izziv, imenovan nemški nogomet, tokrat bo dobil priložnost v A selekciji Slovenije," je za Delo vse skupaj potrdil tudi Matjaž Kek.

Članki iz rubrike