stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
8 26.09.2019 14:08:48

EPSKA 'BRUKA'! Slovenija ZMAGUJE, Slovenija LOVI EURO, potem pa ... TOLE! Kek priča PRAVI SRAMOTI!

Jurij Kodrun/M24.si
Matjaž Kek razkril seznam nogometašev za oktobrski tekmi.

Že res, da Slovenijo pretresa odbojkarska mrzlica, že res tudi, da bo v soboto odigran večni derbi med Olimpijo in Mariborom. Pa vseeno - ni opravičila! Ko je Matjaž Kek danes ob 14. uri na Brdu pri Kranju razkril seznam nogometašev za oktobrski tekmi reprezentance Slovenije s Severno Makedonijo v Skopju in Avstrijo v Ljubljani, ga je doletelo nekaj šokantnega, nekaj neverjetnega, nekaj skrajno nespoštljivega. Čeprav Slovenija zmaguje in čeprav Slovenija lovi Euro 2020, so na razkritje tokratnega Kekovega seznama prišli samo - TRIJE novinarji!!! Da, trije! Neverjetno, bizarno, a tako zelo resnično. Žal ...


Pod gorenjske vrščace, kjer ima svoj sedež Nogometna zveza Slovenije, so prišli le novinarji RTV Slovenije, časnika Dnevnik in seveda edinega športnega dnevnika EkipaSN. Vsi ostali pa ... Bržčas so si želeli Kekovo tiskovno konferenco ogledati v neposrednem prenosu, za katerega naj bi poskrbela NZS. Pa ga ni bilo. Pravilno, če smemo dodati. Kek, ki ne pomni, kdaj je govoril pred tako malim številom novinarjev, si takšnega mizernega obiska preprosto ni zaslužil. Sramota! 

S precejšnjo zamudo sta nato na prizorišče prišla tudi novinarja Dela in Slovenske tiskovne agencije, a to ne spremeni dejstva, da gre za nekaj povsem nedopustnega, nesprejemljivega in zares sramotnega.

Članki iz rubrike