boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 26.09.2019 12:10:14

Prodajalec ju je ZAVRNIL, ko sta hotela kupiti vstopnico za SPEKTAKEL! Ne boste verjeli, zakaj ...

Mnogi so v sredo ostali brez vstopnic za polfinalno tekmo odbojkarskega prvenstva med Slovenijo in Poljsko, nekateri pa so se v nepopisni gneči znašli zaradi povsem drugačnega spektakla.

Odbojkarska evforija je med slovenskimi ljubitelji športa doživela vrhunec. Organizatorji so včeraj točno ob 17. uri navijačem ponudili še zadnjih 2500 vstopnic, ki so še bile na voljo, gneča na Petrolovih servisih je bila nepopisna. Samo tam je bilo namreč moč kupiti karte za tekmo med Slovenijo in Poljsko, verjetno ni potrebno poudarjati, da je večina navijačev ostala praznih rok.


Prizori na nekaterih bencinskih servisih so bili neverjetni, močno pa sta bila presenečena tudi mlajša fanta, ki sta prav tako želela kupiti vstopnici, a za razliko od vseh ostalih je njiju zanimal nogometni spektakel.

Na enem največjem Petrolovih servisov pri nas sta stopila prek dolge vrste, se postavila na sosednje prodajno mesto in želela kupiti vstopnici za sobotno tekmo med Olimpijo in Mariborom. Vstopnice za večni derbi v Stožicah so namreč prav tako že v prodaji, prodajalec je bil zelo presenečen, kakopak v tistem navalu ni pričakoval nogometnih navdušencev. A ker vstopnice prodajajo zgolj na eni blagajni, prodajalcu ni preostalo drugega, kot da ju je zavrnil in svetoval, naj se vrneta čez nekaj časa, ko se bo norišnica malce umirila. Vstopnice za odbojko so bile razprodane v slabih dveh minutah, več kot pol ure pa je trajalo, da so prodajalci in kupci dobili tudi uradno potrditev, da se vstopnic ne da več kupiti.

Članki iz rubrike