reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
3 22.01.2019 15:59:11

Luka Zahović o NAJVEČJEM RAZOČARANJU: 'Ostaja grenak priokus, a KRIVI SMO SAMI'

Jurij Kodrun
Slovenska nogometna reprezentanca, sestavljena v veliki večini iz igralcev Prve lige Telekom Slovenije, se v La Cali še naprej pripravlja na četrtkovo prijateljsko tekmo v Marbelli proti kitajski selekciji do 25 let.

Med temi je tudi napadalec NK Maribora Luka Zahović, ki je spregovoril tako o reprezentančnem dogajanju, kot tudi o klubski sceni.

Za izbrano vrsto pod vodstvom Matjaža Keka so prvi štirje treningi. "Priprave so super, vreme je lepo, pogoji so dobri, treningi kakovostni," je našteval mariborski napadalec in dodal, da je pod Kekom malce drugače kot pod prejšnjimi selektorji.

"Vsak trener ima svoje ideje, v kratkem času, kolikor smo skupaj, smo že začeli malo delati na taktiki. Upamo, da se bomo čim bolje predstavili na četrtkovi tekmi," meni Zahović in dodaja, da Kek od njih zahteva "ogromno energije, zbranosti v igri".

Tekma med Slovenijo in Kitajsko do 25 let bo v Marbelli na sporedu v četrtek ob 17. uri.

"Ne vem, kaj naj od četrtkove tekme proti Kitajski pričakujem, če povem po pravici. Verjetno ne bodo fizično zelo močni, bodo pa mogoče hitri, agresivni ... Mogoče se motim. Trener Igor Benedejčič je šel pogledat njihovo tekmo in nam bo danes ali jutri več povedal o njih," je pojasnil Zahović.

Na koncu se je mladi napadalec ozrl tudi v prvi del sezone PLTS in opisal svoje videnje jesenskega dela v našem prvenstvu. "S prvim delom sezone v PLTS sem zadovoljen, z Mariborom smo dobro igrali. No, malo je grenkega priokusa, ker se nismo uvrstili v evropska tekmovanja, a to je bilo po lastni krivdi, slabo smo odigrali tekmo v gosteh, v Glasgowu," je razkril Luka Zahović, ki je še dodal, da se trenutno fizično zelo dobro počuti.

Članki iz rubrike