mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
19 13.09.2018 08:36:45

Kdo (bi) lahko zamenja(l) Tomaža Kavčiča? Znani slovenski trener ponuja DRZNO in KONTROVERZNO rešitev!

Reprezentanca Slovenije
Grega Wernig
Kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN so slovenske strokovnjake spraševali, kdo bi bil najustreznejši kandidat za naslednika Tomaža Kavčiča, če bi se pri NZS odločili za menjavo selektorja.

Mnenja so bila različna, nekateri selektorja sploh ne bi menjali, drugi imajo že izbrane kandidate. Eden takih je znani slovenski trener Jože Prelogar, ki je postregel s kontroverzno rešitvijo. »Edini realni kandidat, ki mi pride na pamet, je Primož Gliha. Kot selektor mlade reprezentance te fante dobro pozna, prav tako tudi tiste, ki jih je že vodil v prejšnjem ciklusu in bi jih lahko uspešno vključil v člansko ekipo. Ob tem ga ti tudi upoštevajo. Poleg njega je v domačih klubih še kar nekaj dobrih strokovnjakov. Sem pa bolj za to, da se počaka do konca lige narodov, kjer po dveh tekmah še ni nič izgubljeno. Vmes naj se tudi najde stik z Janom Oblakom, kar bi lahko uredil nov tehnični vodja Milivoje Novaković,« je dejal Prelogar.

Morebitno imenovanje zelo kritiziranega Primoža Glihe bi v javnosti gotovo naletelo na oster odziv, saj si je s svojimi recimo jim zanimivimi odločitvami pri selekcioniranju in vodenju mlade reprezentance nakopal nemalo nasprotnikov. No, Prelogar pa kljub vsem škandalom meni, da bi bil Gliha pravšnji Kavčičev naslednik.

Članki iz rubrike