jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Bine Volcic z menijem fatalnega vecera_resize Njena.si

Znan slovenski kuhar intenzivno trenira

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

nu
nu
0 12.09.2018 19:52:30

SOJENJE nogometašu PREMIER lige! Domnevno POSILJENA 15-letnica trdi: 'Vedeli so koliko sem stara, izkoristili so mojo opitost!'

Grega Wernig
Začelo se je sojenje nogometašu, ki igra v premier ligi.

Na sodišču je neimenovani nogometaš ter pa tudi njegov bratranec, ki se bosta morala braniti pred obtožbami takrat 15-letnega dekleta, ki trdi, da sta jo posilila, poroča The Sun.

Do dogodka naj bi prišlo let 2012, ko so dekle prijateljice našle povsem šokirano in objokano v bližini kampa v francoskem mestu Gard. Takrat jim je dejala, da sta jo posilila dva starejša neznanca, priznala je, da je bila pijana in da sta onadva to izkoristila.

Takrat 17-letni nogometaš, ki ga niso imenovali - francoski mediji so odkrili, da igra v premier ligi in da ni Francoz - so že v prvi raziskavi ujeli na laži, saj je spremenil svojo zgodbo. Sprva je trdil, da do spolnega odnosa sploh ni prišlo, nato je priznal, da sta seksala, toda, da je 15-letnica na to pristala. To trdi tudi njegov dve leti starejši bratranec. Oba bosta sodišče poskušala prepričati, da nista vedela, da je bila stara le 15 let.

Značke: premierliga, sojenja

Članki iz rubrike