cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

osebna izkaznica Svet24.si

Mirsad in Hinko sta si ga šla spremenit

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

nu
nu
0 10.09.2018 19:41:02

Medtem ko se Slovenija muči, pa je KATANEC na drugem koncu zemeljske oble debitiral na klopi IRAKA

twitters
Nekdanji slovenski selektor Srečko Katanec je v ponedeljek debitiral na klopi iraške izbrane vrste.

Njegova nekdanja ekipa se iz tekme v tekmo pogreza globlje v brezno in apatijo. Celo tako zelo, da ga nekateri na sončni strani Alp celo pogrešajo. Spomin je pač kot pes, uleže se kamor se mu zazdi, pa je marsikdo ob milo rečeno neprepričljivih predstavah slovenske reprezentance že pozabil kako mučen je bil za vse tudi zaključek Katančeve zgodbe. Kakorkoli že, Srečko Katanec je danes na drugem koncu zemeljske oble, v Kuvajtu je včeraj odprl novo poglavje v svoji trenerski karieri. Danes 55-letni Katanec je namreč s klopi prvič vodil izbrano vrsto Iraka.
Njegovi novi varovanci so v vedno vročem sosedskem obračunu remizirali s Kuvajtom (2:2), ki ga vodi še en trener s teh prostorov Hrvat Romeo Jozak. Novopečeni Katančevi varovanci so na prijateljski tekmi dvakrat vodili, domačini so se dvakrat vrnili. Kuvajt – Irak oziroma Jozak – Katanec 2:2.

Katanec je pred dobrim tednom dni z Irakom podpisal triletno pogodbo, ki naj bi mu letno navrgla slab milijon evrov, v nemirno deželo pa je s seboj odpeljal tudi Aleša Čeha, Nihada Pejkovića in sina Iana Oskarja. Prva prava preizkušnja slovensko obarvani strokovni štab čaka meseca januarja, ko bo Irak sodeloval na Azijskem pokalu v Združenih Arabskih Emiratih. Lahko bi zapisali, da se bo Katanec vrnil na »kraj zločina«, med letoma 2009 in 2011 je namreč vodil prav izbrano vrsto Združenih arabskih emiratov.

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike