profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 10.09.2018 18:18:03

VOJNA GIGANTOV! Barcelona in PSG se borita za podpis TEGA IZJEMNEGA NOGOMETAŠA!

Barcelona in PSG sta spet v vojni.

Da med Barcelono in PSG-jem ne vladajo ravno prijateljski odnosi, je jasno. Vse od takrat, ko so Parižani Kataloncem speljali njihovega superzvezdnika Neymarja, se ta dva evropska giganta ne gledata lepo. Zdaj sta se španski in francoski državni prvak spustila še v vojno za podpis izjemno talentiranega brazilskega nogometaša. 

Katalonski Sport se je namreč razpisal o tem, da si želi Barcelona v svoje vrste pripeljati 21-letnega brazilskega vezista Lucasa Paquetaja, ki je ravno v teh dneh debitiral za člansko brazilsko reprezentanco na tekmi proti ZDA. Paqueta je sicer član brazilskega velikana Flamenga, kjer si na vse kriplje prizadevajo, da bi ta izjemni talent ostal pri njih še zelo dolgo. 

paqueta
A težko bo, Barcelona je bojda pripravljena zanj globoko seči v svoj žep in naj bi pripravljala ponudbo v višini kar 50 milijonov evrov, s čimer bi Paqueta po Neymarju postal drugi najdražji prestop brazilskega nogometaša iz Brazilije v Evropo. Vendar ni nujno, da bo Paqueta zares pristal na Camp Nouu, kajti zanj naj bi velikansko zanimanje pokazali tudi pri nesramno bogatemu PSG-ju. Kdo bo na koncu dobil dvoboj za izjemnega Brazilca bomo kajpak še videli, izključen ni niti odhod v kakšnega tretjega evropskega velikana.

Članki iz rubrike