Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 08.09.2018 12:10:34

HUD ŠKANDAL v Iraku! Katanca podtaknil IRANSKI VOHUN (video)

twitter
Zato se mnogi Evropejci izogibajo delu v arabskem svetu. Tako kultura, življenje kot nogomet so razumljeni drugače kot na stari celini.

Danes zjutraj je završalo med iraškimi mediji. Seveda je govora o Srečku Katancu, Slovencu, ki je za milijon evrov na leto prevzel vodenje iraške reprezentance (v ponedeljek bo prvič vodil ekipo na prijateljski tekmi v Kuvajtu).

Iraški mediji so se začeli spraševati, zakaj je bil na sestanku med iraško nogometno zvezo in Srečkom Katancem ter njegovimi pomočniki prisoten tudi Katančev agent Behrouz, ki je Iranec. Član predsedstva iraške nogometne zveze Kamil Zaghir, ki je bil proti imenovanju Katanca za novega selektorja Iraka, je dejal, da je Behrouz iranski agent oziroma vohun, ki je podtaknil Katanca. Reprezentanci Iraka in Irana sta v isti skupini azijskega prvenstva. Behrouz naj bi podatke o iraški reprezetanci dajal vodstvu iranske nogometne zveze.

Sicer ni povsem jasno, kako iraški mediji in nekateri predstavniki zveze ne razumejo, da tudi trenerji potrebujejo agente, tako kot nogometaši.  

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike