Simona Weiss Odkrito.si

To so bile zadnje besede Simone Weiss

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. novembra

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

detektiv Svet24.si

Župan z detektivom nad zaposlenega

robert de niro, grace hightower Svet24.si

Robert De Niro in njegova žena šla narazen po ...

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

aneta denis Njena.si

Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov

nu
nu
1 08.09.2018 12:10:34

HUD ŠKANDAL v Iraku! Katanca podtaknil IRANSKI VOHUN (video)

twitter
Zato se mnogi Evropejci izogibajo delu v arabskem svetu. Tako kultura, življenje kot nogomet so razumljeni drugače kot na stari celini.

Danes zjutraj je završalo med iraškimi mediji. Seveda je govora o Srečku Katancu, Slovencu, ki je za milijon evrov na leto prevzel vodenje iraške reprezentance (v ponedeljek bo prvič vodil ekipo na prijateljski tekmi v Kuvajtu).

Iraški mediji so se začeli spraševati, zakaj je bil na sestanku med iraško nogometno zvezo in Srečkom Katancem ter njegovimi pomočniki prisoten tudi Katančev agent Behrouz, ki je Iranec. Član predsedstva iraške nogometne zveze Kamil Zaghir, ki je bil proti imenovanju Katanca za novega selektorja Iraka, je dejal, da je Behrouz iranski agent oziroma vohun, ki je podtaknil Katanca. Reprezentanci Iraka in Irana sta v isti skupini azijskega prvenstva. Behrouz naj bi podatke o iraški reprezetanci dajal vodstvu iranske nogometne zveze.

Sicer ni povsem jasno, kako iraški mediji in nekateri predstavniki zveze ne razumejo, da tudi trenerji potrebujejo agente, tako kot nogometaši.  

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike