nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 13.07.2018 22:09:26

Takšen je hrvaški selektor ZASEBNO, to je razkrila njegova žena Davorka

Žena hrvaškega selektorja Davorka Dalić je razkrila nekaj skrivnosti svojega moža, nekaj doslej še neznanih podrobnosti iz njegovega življenja.

Po uspešni seriji Hrvaške, ki bo v nedeljo ob 17. uri v Moskvi s Francijo igrala za naslov svetovnega prvaka, je eden tistih, ki jih Hrvaška kuje v nebo selektor Zlatko Dalić. Hrvaški mediji so seveda iskali različne poti do zanimivih podrobnosti iz njegovega življenja, pomagala pa jim je njegova žena.

Sprva se je selektor kar sam razgovoril za enega od tabloidov: "Na dan tekem nič ne jem, z nikomur se ne pogovarjam, ne uporabljam mobilnega telefona, ne odgovarjam na sms sporočila. Kdor mi je blizu in me dobro pozna, ve, da takrat ne delujem kot normalen človek, zato me ne kliče in me pusti na miru."

druzina dalic


Glede na to, da je Dalić v nogometu od svojega 14. leta, je bilo takšnih dni že ogromno. Prav zato je še posebej hvaležen svoji ženi Davorki, s katero sta že proslavila srebrno poroko.

"Leta 1995 sem se zaposlila v Varteksu, najin sin Toni pa je bil star dve leti. Delala sem v oddelku prodaje, vendar le dva meseca. Toni je ravno začel hoditi v vrtec in ker bi moral nekega dne iti na neko prireditev v vrtec, nisva imela nikogar, da bi nama priskočil na pomoč. Takrat sem se odločila, da se bom jaz žrtvovala. Takratni direktor Varteksa, pokojni Anđelko Herjavec, je znal večkrat povedati, da je bil Zlatko edini človek, ki ga je prosil, če lahko odpusti ženo," je razkrila 50-letna Davorka.

davorka dalic

Članki iz rubrike