nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 13.07.2018 21:12:50

Nemci analizirajo in ugotavljajo, KDO JE KRIV za njihovo blamažo. BILD je objavil, ZDAJ JE VSE JASNO

Profimedia
Nemčija je doživela usodo številnih branilcev naslova v zadnjih letih. Izpadla je že po prvem delu, prah okoli tega neuspeha pa se še ni polegel.

Nemci so premagali le Švedsko, ki je na koncu v skupini F osvojila celo prvo mesto, izgubili pa so z Mehiko in Južno Korejo ter pristali na dnu lestvice. Vzdušje v reprezentanci še vedno aktualnih svetovnih prvakov je bilo od vsega začetka slabo, vse skupaj pa se je začelo, ko sta se Mesut Özil in Ilkay Gündogan fotografirala s predsednikom Turčije Recepom Tayyipom Erdoganom. Nemški mediji tredijo, da je bil to že prvi znak, da stvari v nemški slačilnici niso takšne, kot bi morale biti.

nemcija 1
Profimedia


Celotno zgodbo je objavil tabloid Bild, ki navaja, da so morali vodilni ljudje zveze ponoči v hotelu ugašati brezžično povezavo (wi-fi), saj igralci niso želeli spati, ampak so igrali video igre do štirih zjutraj. Iz Nemčije so prihajala opozorila, da vzdušje ni dobro, kar se je videlo tudi na igrišču. Potem je svoj kamenček v mozaik dodal še selektor Joachim Löw, ki je v vrata namesto odličnega Marca-Andreja ter Stegna postavil Manuela Neuerja, čeprav je ta zaradi poškodbe izpustil skoraj celotno sezono.

low
Profimedia


Kakorkoli, Low je kljub neuspehu z zvezo podaljšal pogodbo, legendarni Philipp Lahm pa je mu je ob tem sporočil: "Če želiš Nemčijo vrniti tja, kjer je že bila, moraš udariti po mizi in prenehati prijateljevati z igralci. To je nova generacija, s katero moraš biti ostrejši in odločnejši."

Značke: jocahim-low, nemčija

Članki iz rubrike