komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 28.06.2018 09:41:09

KATASTROFA! To pojasnilo velikega nemškega zvezdnika vas bo sezulo, to je razlog, da so razočarali NEMČIJO!

Reuters
Veliki zvezdnik nemške izbrane vrste je z besedami po porazu na zadnji tekmi skupinskega dela svetovnega prvenstva šokiral nemško javnost.

Nemški nogometaši, ki so znani po tem, da grizejo do zadnjega in ne obupajo, tudi ko so v neizhodnem položaju, so razočarali svoj narod. Velika Nemčija je poražena, poslavlja se že po skupinskem delu svetovnega prvenstva, za nameček je na zadnji tekmi z 0:2 izgubila proti Južni Koreji.

Poraz še kako boli, v domovini tečejo solze žalosti, rane pa je še dodatno posolil veliki zvezdnik izbrane vrste, za katerega mnogi menijo, da v Rusiji sploh ne bi smel biti, saj je bil večino sezone zaradi poškodbe na stranskem tiru. Izpada ni opravičeval, še več, po njegovem mnenju bi izgubili že na naslednji tekmi izločilnih bojev. "Mislim, da noben od nas ni bil pravi. Vsi smo pokazali premalo želje in volje na svetovnem prvenstvu. Tudi če bi se na zadnji tekmi izteklo po naših željah, bi se že na prvi ali pa drugi tekmi izločilnih bojev za nas končalo. Nismo si zaslužili, moramo biti iskreni. Mi smo krivi. Težko je," je dejal kapetan moštva Manuel Neuer.

Moštvo, ki je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo na desetih tekmah zabeležilo ravno toliko zmag, je razočaralo. Spremembe morajo biti, nekateri trdijo, da bi bilo treba začeti kar pri nedotakljivemu vratarju in kapetanu nemške reprezentance.

Značke: neuer, nemčija

Članki iz rubrike