Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2018 07:39:14
Deli članek:

Messi je resnično z DRUGEGA PLANETA! Ne boste verjeli, kaj je storil z rdečim trakcem največje OBOŽEVALKE! (video)

Reuters

Lionel Messi je spet navdušil.

Argentina letošnjega svetovnega prvenstva ni začela najbolje, z zmago na zadnji tekmi skupinskega dela pa se je le uspela uvrstiti v osmino finala. A zdaj je postal pravi spletni hit posnetek pogovora novinarja in argentinskega nogometnega virtuoza.

Po tekmi z Islandijo, na kateri sta se moštvi razšli brez zmagovalca, je novinar Messiju podaril rdeč trak. To naj bi mu naročila mama, ki naj bi imela po besedah novinarja raje Messija kot pa njega. A Messi ga je brez ugovarjanja sprejel, kaj je z njim storil, pa ni vedel nihče.

A po tekmi z Nigerijo sta se v novinarskem območju spet srečala "stara znanca". Novinar ga je vprašal, če se spomni, da mu je podaril rdeč trak, Messi pa mu ga je na začudenje vseh pokazal. Ves čas ga je imel pri sebi, ko ga je vprašal, če je zadel s to nogo, na kateri je imel pripet trakec, pa je pojasnil, da je zadel z drugo.

Kakorkoli že, morda bo zvezdniku Barcelone trakec srečo prinesel tudi na tekmi osmine finala, na kateri se bosta pomerila Francija in Argentina.