sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ue
ue
8 27.06.2018 11:38:51

Dvignila TEMPERATURO! Lepa tiskovna predstavnica ALBANSKE zveze spet razdražila SRBE! (foto)

Dvoboj Švice in Srbije je bil že prejšnji petek, pa se še kar ne neha govoriti.

Zdaj je dogajanje razburkala še ona, tiskovna predstavnica albanske nogometne zveze. Jona Dervishi že tako privlači pozornost zaradi svoje zunanjosti, zdaj pa je opozorila nase še s komentarjem razvpitega obračuna Švice in Srbije.


"To je bila normalna tekma, toda tekma za ponos. Albanski orli so se borili pod dežnikom, imenovanim Švica. In uspeli so poleteti in poslati Srbiji sporočilo, da se mi borimo z mirom in ne vojno! Globoko v sebi mislim, da bomo nekega dne vsi igrali pod isto zastavo, in to vsi naši nogometaši z Ilirskega polotoka, iz Albanije, Kosova in Makedonije, vsi v eni reprezentanci," je objavila sporočilo na družabnem omrežju in se fotografirala z zdaj že znamenito pozo rok, ki simbolizirata orla.

Po tem je, po lastnih trditvah, prejela številne grožnje in žalitve. "Mnogi Slovani z različnih strani so me žalili in mi grozili z zasebnimi sporočili na internetu, in to za nekaj, kar sem dejala, pa ne žali nikogar, saj tudi nisem želela, da kogarkoli užali. Imam mirno vest in se nikogar ne bojim. To je samo moja želja in sanje vseh Albancev, da bomo nekega dne združeni. Fifa nima prav, ker je kaznovala dva igralca Švice zaradi njunega albanskega porekla, saj sta samo pokazala, odkod izvirata, nič več. Tu ni bilo nobenih provokacij," je za časnik "Tirana danes" komentirala Dervishijeva.

Članki iz rubrike