podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
4 27.06.2018 11:14:36

MARIBOR ponuja REKORDNO ODŠKODNINO za zvezdnika slovenskega nogometa! Vijoličasti ponujajo pravo BOGASTVO za ...

Drago Wernig
Zlatko Zahović je zavihal rokave.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović ima v teh dneh polne roke dela. Ob številnih ponudbah, ki prihajajo v Ljudski vrt, mora najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance pod Kalvarijo pripeljati tudi kakšno okrepitev. Ob Nardinu Mulahusejnoviću pa bi lahko vijoličaste okrepil še zvezdnik slovenskega nogometa. 

Mariborska tarča je prav tako Rudi Požeg Vancaš. Stiki s Celjani naj bi bili že vzpostavljeni, želja vijoličastih po prihodu slovenskega reprezentanta pa naj bi bila tako velika, da so pripravljeni odšteti visoko odškodnino. In kolikšna naj bi bila ta odškodnina? Hja, po naših informacijah rekordna, Maribor toliko denarja ni odštel še nikdar za nikogar. Govori se o 500 tisoč evrih odškodnine, kar bi bil eden najdražjih prestopov v zgodovini slovenske prve lige. Rekord sicer še vedno drži Olimpija, ki je Gorici za Blessinga Elekeja odštela 800 tisoč evrov. 

pozeg vancas
Grega Wernig
Odškodnina ne bo potrebna za Sašo  Aleksandra  Živca, ki je po štirih letih zapustil Piast  Gliwice, zdaj ima na mizi ponudbo Maribora. "Ne odhajam zato, ker bi bilo karkoli narobe, ampak sem prišel do zaključka, da potrebujem nove izzive. Za menoj je lepo obdobje, ki je hitro minilo. Klub, mesto in čudoviti navijači bodo za vedno ostali v mojem spominu," je ob slovesu od poljskega prvoligaša med drugim povedal 27-letni Primorec.

Članki iz rubrike