Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
4 25.06.2018 21:50:51

Se je sodnik USTRAŠIL Cristiana Ronalda? Bi moral biti nervozni PORTUGALEC IZKLJUČEN? (video)

Reuters
Potem ko je v uvodnih dveh nastopih zabil vse štiri portugalske gole, je Cristiano Ronaldo danes preživljal pravo nočno moro.

Zvezdnik Reala si zadnjega dvoboja v skupini B ne bo zapomnil po dobrem. Portugalci so sicer z 1:0 premagali Irance, toda Cristiano Ronaldo je bil le senca samega sebe.

Na začetku drugega polčasa je imel izjemno priložnost, da bi dosegel svoj peti zadetek na turnirju, a mu je iranski vratar Beiranvand ubranil enajstmetrovko.



Nekaj minut pred koncem obračuna pa bi po nešportnem prekršku - s komolcem je udaril tekmeca - lahko bil tudi izključen. Glavni sodnik Caceres iz Paragvaja si je večkrat ogledal posnetek dogodka, na koncu pa se je odločil Ronalda opomniti samo z rumenim kartonom. Marsikdo je ob tem samo nejeverno zmajal z glavo in si mislil, da sodnik preprosto ni upal poseči po kartonu rdeče barve.

Dvoboj Portugalske in Irana se je končal z rezultatom 1:1, tako da so si prvi priigrali uvrstitev v osmino finala, saj so osvojili drugo mesto v skupini, Iranci pa so bili tretji, čeprav so imeli ob koncu srečanja veliko priložnost za zmago, ki bi jih odpeljala v izločilne boje.

Članki iz rubrike