Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.06.2018 17:10:52

Hrvaški selektor RAZČETVERIL Argentinca: Padel je v mojih očeh! Če se obnašaš tako, potem NISI VELIK!

SN
Zlatko Dalić brez dlake na jeziku.

Na Hrvaškem še vedno vlada velika nogometna evforija. Kako ne bi, ko pa so Hrvati z visokih 3:0 premagali Argentino in si že po dveh tekmah - na prvi so z 2:0 ugnali Nigerijce - priigrali osmino finala svetovnega prvenstva.

Odzivi po veliki zmagi nad Argentino še kar dežujejo, Sportske novosti pa so objavile pogovor s selektorjem Zlatkom Dalićem, ki je 'razčetveril' svojega argentinskega kolega Jorgeja Sampaolija in ga obsodil nešportnega vedenja. Predvsem zato, ker je Sampaoli takoj po tekmi odšel v garderobo in Daliću ni čestital za zmago, kar v svetu nogometa (in nasplošno športa) velja za izjemno nešportno.



"Rekel mi ni niti besede. Žalosten sem, da je človek odšel z zelenice in me pri tem ni niti pozdravil. Kot trener kaj takšnega nisem storil še nikdar. Še nikoli nisem samo odšel v garderobo, da ne bi pred tem podal roko človeku, ki me je premagal. Pred tekmo sem mu podaril hrvaški dres in zdaj sem vesel, ker bo imel lepo darilo od Hrvaške. Po tekmi moraš priti, biti dostojanstven in čestitati, ne glede na to, kako se tekma razplete," je začel Dalić.

"Prav je, da čestitaš ekipi, ki te je razbila, pa če ti je še tako težko. On tega ni naredil, zato je padel v mojih očeh. To ne more biti velik trener," je nadaljeval s kritikami hrvaški selektor.

Članki iz rubrike