kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

dm
dm
8 23.06.2018 15:49:17

SLIŠI SE NEVERJETNO! Olimpija močno zagrizla za SLOVENSKEGA NOGOMETAŠA! Zmaji se želijo okrepiti z nogometašem ...

Martin Metelko
Z vsakim pretečenim dnem je Ilija Stolica logično bolj živčen.

 Zasedba Olimpije še ni sestavljena, prva evropska preizkušnja pa se nezadržno bliža. V tem trenutku zmaji v ekipi denimo nimajo niti enega samega samcatega desnega bočnega branilca, kar je jasno ogromen problem, ki ga želijo Ljubljančani čim prej rešiti. Rešitev pa so našli v Celju …

Po odhodu Mitcha Apaua je Olimpija ostala brez desnega bočnega branilca. Če bi bila tekma z azerbajdžanskim Qarabagom na sporedu danes, bi moral novopečeni strateg zeleno-belih verjetno na položaj skrajno desno v obrambi postaviti kar kapetana Branka Ilića. Toda izkušeni nekdanji slovenski reprezentant je seveda po svoji nogometni izobrazbi osrednji branilec. Na desnem boku bi lahko zaigral, toda tam zagotovo ne bi mogel pokazati vsega, kar zna. Zato jasno Stolica pritiska na vodstvo kluba, da mu čim prej poišče novega desnega bočnega branilca. Po poročanju Nogomanie naj bi bili v Olimpiji zelo zainteresirani za 30-letnega srbskega nogometaša Marka Putinčanina, ki ga Stolica odlično pozna, saj je z njim sodeloval najprej v Voždovcu, nato pa še v Vojvodini. Putinčanin je v svoji karieri igral za Radnički iz Nove Pazove, Zemun, Bežanijo, Dinamo iz Tirane, Donji Srem, Radnik Surdulico, Zhetysu in Voždovac ter Vojvodino.

Med 100 in 150 tisoč evri odškodnine
Toda po naših informacija Putinčanin ni edini desni bočni branilec, za katerega je zagrizla Olimpija. Ljubljančani so namreč svojo tarčo našli tudi v slovenskem klubu, njihova želja je – sliši se skoraj neverjetno – slovenski nogometaš! Zmaji želijo na vsak način v klub pripeljati 22-letnega nekdanjega mladega slovenskega reprezentanta Jana Andrejašiča. Nogometaš Celja je imel v zadnji sezoni ogromne težave s poškodbami, zato je zaigral na zgolj devetih prvenstvenih tekmah (dosegel je tudi en zadetek).

jan andrejasic
Grega Wernig
Čeprav ni igral redno, so v Olimpiji ocenili, da bi jim lahko Andrejašič prišel še kako prav, Ljubljančani naj bi Celju ponujali med 100 in 150 tisoč evri odškodnine. Andrejašič je sicer pred prihodom v Celje odlično igral za Koper, za katerega je skupaj v vseh sezonah zbral kar 50 prvenstvenih nastopov in prispeval tri gole. Pogovori za prestop 22-letnega desnega bočnega branilca so kot zagotavljajo naši viri že stekli in naj bi bili zelo resni, jasno pa je, da bi se utegnila pojaviti težava, če bi Stolica raje želel v klub pripeljati Putinčanina, ki ga bolje pozna. Navsezadnje je srbski strateg pred kratkim dejal, da ne bo dovolil nobenega prihoda v klub, če se z njim ne bo strinjal oziroma če ga ne bo prej odobril.

Članki iz rubrike