Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 27.03.2018 21:06:47

Mbappe in Pogba 'RAZBILA' Ruse (video)

Reuters
Udeleženci svetovnega prvenstva v Rusiji se s pomočjo prijateljskih tekem pripravljajo na zaključni turnir, ki se bo začel 14. junija.

Tako sta se danes v Sankt Peterburgu pomerili gostiteljica prvenstva Rusija in Francija. Po devetdesetih minutah so bili veliko bolj zadovoljni v gostujočem taboru, saj so galski petelini slavili s 3:1.

Gostje so sicer nastopili v nekoliko spremenjeni zasedbi, toda selektor Didier Deschamps ima na voljo kopico izjemnih posameznikov. Začetna postava je bila naslednja: Lloris, Pavars, Koscielny, Umtiti, Lucas, Pogba, Kante, Rabiot, Dembele, Mbappe in Martial.


Domačo mrežo je tik pred koncem prvega polčasa kot prvi zatresel Kylian Mbappe, ki se je malo poigral z rusko obrambo. Na začetku drugega polčasa je vodstvo z uspešno izvedenim prostim strelom s približno 24 metrov atraktivno podvojil Pogba. Rusi so se v 68. minuti po odlično izvedenem protinapadu uspeli malo približati, ko je v polno meril Smolov, toda Mbappe je v izdihljajih obračuna zadel še drugič in razrešil vprašanje zmagovalca.

V francoskem taboru so zelo zadovoljni s formo člana PSG-ja, ki je pokazal odlično predstavo. Prav tako pa je dobro deloval v navezii s Pogbajem. Na drugi strani pri Rusih gori znak za alarm, saj jim ni uspelo zmagati že na sedmi zaporedni tekmi, medtem ko so se Francozi uspeli dvigniti po razočaranju, ki so ga doživeli v dvoboju s Kolumbijo. Južnoameričani so v petek v Parizu slavili s 3:2.

Če vam videa ne odpre, si ga lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike