testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 29.01.2018 09:01:32

Najprej so ga želeli 'UTOPITI V ŽLICI VODE', potem je postal VELIKI JUNAK: Nesojeni napadalec Olimpije rešil Nigerijo (video)

vszi
Anthony Okpotu spet opozoril nase.

Nigerija si je priigrala nastop v polfinalu afriškega prvenstva za nogometaše domačih klubov, eden od junakov super orlov pa je bil tudi Anthony Okpotu, ki je v igri za prestop v Olimpijo. Zmaji se že nekaj časa spogledujejo z napadalcem nigerijskega kluba Lobi Stars in morda se bodo zdaj, ko je spet opozoril nase, se bodo končno le odločili zanj.

Toda tekma z Angolo se je za 23-letnika začela zelo slabo. Že na začetku tekme je namreč zgrešil lepo priložnost, nezbran je bil tudi v nadaljevanju obračuna. Vse to je kar med tekmo vodilo do prave medijske gonje proti Okpotuju, na twitterju je bil tarča ostrih napadov in očitkov. A ko so vsi že mislili, da bo Angola slavila in se prebila med štiri najboljše, je udaril prav Okpotu. V 92. minuti je bil po visoki podaji pred gol tekmeca najspretnejši, žogo je spravil za hrbet angolskega vratarja. Rezultat 1:1 je tekmo popeljal v podaljšek, v tem je Nigerija zadela še enkrat in se prebila v polfinale. Tam bo njej nasprotnik Sudan, ki je bil z 1:0 boljši od Zambije.

Članki iz rubrike