oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
35 11.10.2017 08:58:55

Medtem ko je MESSI čaral, je obupni RONALDO naredil ... TO! Svet se smeji: NAJSLABŠE preigravanje vratarja vseh časov!? (video)

Cristiano Ronaldo
Profimedia
Resda se je tudi Portugalec uvrstil na svetovno prvenstvo, a v povsem drugačnih okoliščinah.

Medtem ko je njegov veliki rival Lionel Messi Argentino popeljal na svetovno prvenstvo s tremi zadetki v mrežo Ekvadorja, je Cristiano Ronaldo na odločilni (a ne tako grozeči) tekmi proti Švici odigral povsem drugače. Bil je milo rečeno slab, njegovi poskusi so se končali obupno, za vodstvo 2:0 pa so v popolnosti poskrbeli drugi. A tudi ko je bila Portugalska že na varnem in je Ronaldo (v svojem slogu, bi rekli zlobni jeziki) dobil priložnost za potrditev visoke zmage, se je ... osmešil. 

Z zadetkom bi se tudi izenačil z Robertom Lewandowskim na položaju najboljšega strelca, toda prav tako zlobni jeziki pravijo, da Ronaldo ponavadi zadeva proti drugačnim nasprotnikom na drugačnih tekmah. No, to seveda ne more biti povsem res, je pa vsekakor res, da je tokrat pustil zelo slab vtis. Še posebej, ko ga je Joao Mario poslal samega proti švicarskemu vratarju in mu ponudil najlepšo mogočo priložnost.

Pod točko ena bi Ronaldo soigralcu lahko vrnil žogo za gotovo zadetek. A seveda se ni odločil za to. Pod točko dve pa bi moral zlahka preigrati vratarja ali vsaj poskusiti na način, kakršnega bi človek pričakoval od enega najboljših na svetu. Kaj pa je naredil namesto tega. Mnogi pravijo, da gre za najslabše preigravanje vratarja vseh časov, in čeprav v absolutnem smislu to ni res, bi v relativnem kaj lahko bilo.

Če želite videti vse Ronaldove slabe poteze, si poglejte celoten spodnji posnetek. Če bi radi videli preigravanje vseh preigravanj, pa ogled začnite pri 2:30. In uživajte. Ali "uživajte".      

Članki iz rubrike