sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
14 10.10.2017 09:27:41

Mundial brez MESSIJA? In to s ŠKANDALOM? Ko boste videli ŠOKANTNO igrišče v Ekvadorju, vam bo jasen izraz na obrazu! (foto)

Argentinske težave v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo so postale še večje.

Pred zadnjim krogom južnoameriških kvalifikacij, ki bo na sporedu prihajajočo noč po slovenskem času, je Argentina na šeste mestu, ki ne prinaša niti dodatnih kvalifikacij. Imajo pa Argentinci vendarle usodo v svojih rokah, kajti z zmago v Ekvadorju bi se zanesljivo uvrstili najmanj v dodatne kvalifikacije. Po spletu okoliščin namreč Peru in Kolumbija, ki sta pred Argentino, igrata med seboj in seveda ne moreta zmagati oba.

Z zmago bi Argentinci prehiteli vsaj enega od njiju, na roko pa jim gre dejstvo, da je Ekvador kot ena redkih reprezentanc v teh norih kvalifikacijah že izpadel iz vseh kombinacij. No, vse prej kot na roko pa gredo Argentini razmere v Quitu, glavnem mestu Ekvadorja. Že tako ali tako leži na 3000 metrih nadmorske višine, kjer argentinski zvezdniki tradicionalno igrajo zelo težko. Preprosto grozljivi pa sta podoba igralne površine in vremenska napoved.

ekvador 2

V Quitu že več dni dežuje, deževalo pa bo vsaj še teden dni, seveda tudi prihajajočo noč po slovenskem času. Gostitelji pa ob tem niso naredili kaj dosti za to, da bi obvarovali in negovali igrišče. Ko so ga Argentinci videli, so začeli govoriti o škandalu, veliko pa pove že izraz na Messijevem obrazu. No, še več povedo fotografije, ki so prišle iz Ekvadorja in ki govorijo o tem, da Argentino čaka še posebej težka, morda res škandalozna naloga. Svetovno prvenstvo brez Messija, si predstavljate?  

ekvador 1

Značke: messi, argentina, ekvador

Članki iz rubrike