Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2016 08:23:55
Deli članek:

Škandal na Slovaškem: Sin bivšega selektorja letel iz reprezentance!

Pravda

Tik pred tekmo s Slovenijo je Slovaška ostala brez enega od pomembnih adutov.

V soboto se bosta v Stožicah pomerili reprezentanci Slovenije in Slovaške, slednjo pa pretresa čisto prava afera. Selektor Jan Kozak je namreč ob zboru nogometašev javnost obvestil, da je izbrano vrsto moral zapustiti Vladimir Weiss, ki je ob vrnitvi v domovino – pregloboko pogledal v kozarec! Sin bivšega selektorja je menda v pijanem stanju sedel za volan svojega avtomobila, pri tem pa so ga ustavili policisti. Za Kozaka je bil prekršek dovolj velik, da nekoč eden največjih upov slovaškega nogometa ne bo videl Ljubljane.

"Zelo mi je žal, ker se je zgodilo, kar se je, saj mi je Vlado kot nogometaš zelo všeč. Na številnih tekmah nam je zelo koristil, dejansko je izjemno uporaben nogometaš," je novico z obžalovanjem sprejel Kozak.

Kot poročajo slovaški mediji, je bil Weiss, bivši nogometaš Manchester Cityja, eden od desetih (!?) potnikov v avtomobilu, ko je slednjega zaustavila policija. Druščina se menda ni uspela zmeniti, kdo je vozil, toda ker naj bi bil Mercedes G registriran na Weissa, je policija obtožila slednjega. Nogometaš katarskega kluba Al-Gharafa naj bi zavrnil test alkoholiziranosti, oglasil pa se je tudi njegov agent, ki pravi, da je vse gromozanski nesporazum. Tudi zaradi tega je selektor Kozak poudaril, da je nogometaš suspendiran le začasno in da se bo vrnil takoj, ko bo zadeva razrešena.