Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.09.2016 10:29:34
Deli članek:

Čeferin na čelu Uefe, toda kakšna usoda čaka selektorja Katanca?

Bo Srečko Katanec držal obljubo, ki jo je dal v poletnih mesecih?

Izvolitev Aleksandra Čeferina na položaj predsednika Uefe še vedno odmeva, hkrati pa se v Sloveniji odpira vse več sila zanimivih vprašanj. Recimo: kdo bo uglednega odvetnika zamenjal na položaju prvega moža Nogometne zveze Slovenije? Zanimanje za prestižno funkcijo naj bi bilo precejšnje, o tem, kdo so kandidati, si lahko preberete tudi v današnji tiskani izdaji časnika Ekipe SN

Prav tako se poraja vprašanje, kakšna usoda čaka Srečka Katanca. Selektor reprezentance Slovenije je poleti na vprašanje, kako bi lahko morebitna Čeferinova zmaga na volitvah vplivala na njegovo službo, pomenljivo odgovoril: "Če predsednik gre, potem grem tudi jaz. Mislim, da bi bilo pri vas veliko zadovoljnih s tem." Bo Ljubljančan zdaj držal besedo? Ali pa tedaj sploh ni mislil resno? Prav tako ni nepomembno, kakšne zamisli bo imel novi predsednik NZS. 

Katanec za zdaj na glas o svoji prihodnosti na klopi reprezentance, ki že dlje časa niza sila skromne rezultate, še noče govoriti. "Bomo videli, kako bo. Izvedeli boste, ko bo čas," je bil v pogovoru za Sportal sila kratek 53-letni Katanec.