Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2016 16:51:08
Deli članek:

Zvezda brez zajetnega zneska zaradi v Mariboru rojenega bivšega člana Olimpije

crvenazvezdafk.com

Uefa je blokirala finančna nakazila beograjski Crveni zvezdi.

Crveni zvezdi se ni uspelo prebiti ne v skupinski del lige prvakov ne v skupinski del lige Europa, kljub temu pa bo s strani Evropske nogometne zveze dobila manjši kos finančne pogače. No, vsaj morala bi ga dobiti, a ga očitno ne bo. Uefa je namreč po poročanju srbskih medijev blokirala nakazilo 1,25 milijona evrov na račun kluba iz Beograda, in sicer zaradi dolga, ki ga imajo rdeče-črni do Milana Ćalasana.

Nekoč eden najbolj uglednih agentov v svetu nogometa, ki se je sicer rodil v Mariboru, tudi igral za vijoličaste in bil kasneje še član ljubljanske Olimpije ter hkrati tudi zagrebškega Dinama, je pred leti prodal Nikolo Žigića iz Crvene zvezde v Racing Santander. Takrat bi moral dobiti kar 3,4 milijona evrov, a se to ni zgodilo, zato se je obrnil na številna sodišča. Na koncu je bitko dobil na Casu v Švici, zdaj pa ga je očitno v bitki za pravico podprla tudi Uefa.

Kurir piše, da so se pri Uefi odločili, da bodo blokirali vsa nadaljnja nakazila na račun Crvene zvezde, in sicer vse do trenutka, ko slednja ne bo v celoti poravnala dolga do 61-letnega agenta.