Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2016 13:07:30
Deli članek:

Srbski stavec krivi Skomino, ker je ostal brez rekordnega dobitka za kvoto 8133! (foto)

V Srbiji se je igralec športnih stav zelo približal rekrodnemu dobitku ob vplačilu zgolj 0,4 evra. Zmanjakalo mu je nekaj, kar bi mu lahko "dal" slovenski sodnik.

Možakar je v Beogradu vplačal listek s sedmimi pari in zadel prvih šest, pri čemer je šlo za same tekme prve in druge irske lige. Vse skupaj pa je močno popestril s sedmim parom, pri katerem si je zamislil prav poseben dogodek na četrtfinalnem obračunu Eura med Belgijo in Walesom

Za kvoto 25 in za skupno kvoto kar 8133 je stavec napovedal, da bosta na omenjeni tekmi obe moštvi v vsakem polčasu dosegli vsaj po en zadetek. Drzna stava, toda dolgo časa mu je kazalo odlično. Prvi polčas se je končal z izidom 1:1, tako da je bil Srb v igri. Zgodnji zadetek Walesa v drugem polčasu mu je prav tako šel na roko. 

Nato pa so se stvari zapletle. Čeprav je imela Belgija ogromno časa za napadanje v lovu na izenačenje, njenim nogometašem nikakor ni steklo, priigrali so si malo priložnosti in tistih nekaj zapravili. Wales je pred koncem tekme dosegel še en zadetek, Belgija pač ne in mamutska stava je padla v vodo. 

Za vloženega 0,40 evra bi možak dobil več kot 3500 evrov, kar bi bil največji razpon na srbskih stavnicah. "Ne morem verjeti. Belgijci, prava katastrofa ste, čeprav je treba dodati še nekaj. Slovenski sodnik Skomina bi moral dosoditi enajstmetrovko za Belgijo," je povedal neznanec

Pri tem je s prstom pokazal na situacijo, ki so jo nekateri res označili kot sporno, a je med strokovnjaki obveljalo mnenje, da so se slovenski delivci pravice odločili pravilno.