Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2016 10:32:56
Deli članek:

Kakšna napaka! Manchester United prodajal drese igralca, ki ga še ni kupil! (foto)

Po Zlatanu Ibrahimoviću na Old Trafford očitno prihaja še ena zelo zveneča okrepitev. Dvomov ne more biti, potem ko si je uradna spletna stran kluba privoščila nekaj neverjetnega.

Čeprav so zadevo hitro umaknili, pa je bilo nekaj minut na svetovnem svetu seveda dovolj, da je prišla na oči javnosti. Za kaj točno je šlo? Nekdo je v uradni klubski trgovini rdečih vragov po pomoti sprožil prodajo dresov armenskega zvezdnika Henriha Mhitarjana, ki pa je - za zdaj še - član dortmundske Borussie.

Razvidne so različice dresov, cene in vse ostalo, najbolje pa je seveda razviden priimek, ki ga kajpak ni mogoče zamešati z nobenim drugim. V Dortmundu jim poteza zagotovo ne bo všeč, toda težko je verjeti, da bi zaradi tega propadel posel, ki je resnično tako blizu sklenitve, da na Old Traffordu že pripavljalo (celo malce preveč vneto) prodajno akcijo.

Kot poročajo mediji, bo Mhitarjan pod okrilje slovitega Joseja Mourinha prestopil v zameno za približno 40 milijonov evrov. Ko bo posel tudi uradno sklenjen, pa bodo lahko vrnili umaknjeno spletno stran, ki zdaj nekje pripravljena čaka.