Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Andrej Miljković
Andrej Miljković
02.06.2016 08:47:11
Deli članek:

Srečkova avra: Vse o energijski asistenci selektorja slovenske izbrane vrste

Slovenska reprezentanca se na idejo Srečka Katanca že nekaj časa pripravlja tudi ob pomoči dveh strokovnjakov na področju komplementarne medicine, mi pa smo se lotili poizvedovanja (in bili seveda zelo uspešni), za koga natanko gre in kaj točno počneta.

»Sami morate ugotoviti, za kaj gre, vi ste novinarji. Jaz vam lahko povem, da obstajajo pozitivne in negativne energije, s katerimi se je treba spoprijeti. Veliko je ljudi, ki želijo slabo meni in reprezentanci, tako da delam v tej smeri, da bi šel skozi vse to čim bolj mirno,« je pred dnevi selektor vrgel kost, prav tako pa rokavico.

Kar smo vam skupaj s pravkar zapisano izjavo ponudili pred nekaj dnevi, je, da gre za človeka, ki sta spremljala vsak reprezentančni korak vključno z obema treningoma in ki naj bi pomagala na področju energetske pripravljenosti. Kot smo uspeli izvedeti, Katančeva neuradna pomočnika s to razlago nista bila zadovoljna, vseeno pa sta želela ostati anonimna in s tem zavita v tančico skrivnosti.

Vendar pa je dogajanje dvignilo preveč prahu in burilo preveč duhov, da bi bili ta anonimnost in ta tančica sprejemljivi za nas. Tudi zato, ker je bolje poznati čim več konkretnih podatkov, kot pa operirati z zaznamovanimi besedami in raznimi šalami, ki so na Švedskem rasle kot gobe po dežju. O vračih, čarovnikih, šušmarjih in še kakšnih podobnih oznakah, ki so se na veliko pojavljale, presodite sami, ko vam bomo ponudili dovolj informacij.

Ne recite jima več skrivnostneža; zdaj vam ponujamo odgovore na to, kdo sta z imenom in priimkom, s čim se ukvarjata in kaj obsega njuna dejavnost. Pa tudi, kdo so "pacienti", kako potekajo terapije in kdo je plačal stroške njunega potovanja na Švedsko. Razkritja, po katerih si lahko ustvarite svoje mnenje. Tako ali drugačno ...

CELOTEN ČLANEK Z VSEMI RAZKRITJI SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI ŠTEVILKI EKIPE SN.