stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

liz
liz
0 25.03.2015 18:15:40

Kane "posedel" Walcotta (video)

vszi
V petek se bodo nadaljevale kvalifikacije za uvrstitev na Euro 2016.

V "slovenski" skupini E bosta poleg srečanja Slovenija - San Marino na sporedu še dvoboja med Anglijo in Litvo ter Švico in Estonijo. Seveda se vseh šest reprezentanc že pospešeno pripravlja na petkovo preizkušnjo.

In prav nič drugače ni niti z Angleži, ki jih vodi selektor Roy Hodgson. Fantje formo pilijo v nacionalni pripravljalni bazi St. George's Park v Burtonu. Od tam pa prihaja zelo zanimiv posnetek s treninga.

Tottenham in Arsenal sta tradicionalno velika tekmeca, zato so odnosi med navijači obeh moštev še posebej naelektreni.



Omenjeni posnetek pa bo navdušil prav navijače Tottenhama. Njihov ljubljenec Harry Kane v tej sezoni igra v izvrstni formi. Enaindvajsetletnik je v dozdajšnjem delu angleškega prvenstva zabil že 19 golov in z napadalcem Chelseaja Diegom Costo na ligaški lestvici strelcev deli prvo mesto.

Z odličnimi predstavami si je prislužil tudi prvi vpoklic v člansko izbrano vrsto, selektor Hodgson pa naj bi resno razmišljal o tem, da bi ga v petek uvrstil v udarno enajsterico. Kane je odlično formo potrdil tudi na pripravah na dvoboj z Litvo, ko je v eni izmed akcij z nenadno spremembo smeri gibanja na zadnjico položil hitronogega člana Arsenala Thea Walcotta. Slednji očitno ni bil pripravljen na Kanov trik in je povsem nekontrolirano "odletel" mimo njega. 

Navijači Tottenhama bodo to potezo prav gotovo znali izkoristiti v svoj prid in bodo z njo še kar nekaj časa dražili topničarje. Še posebej zato, ker so se pred kratkim veliki tekmeci norčevali na njihov račun, ko so v javnost pricurljale Kanove fotografije iz otroštva, na katerih je bil oblečen v Arsenalov dres ...

Članki iz rubrike