Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.09.2024 12:24:12
Deli članek:

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, njegova nova žena je 30 let mlajša od njega (foto)

Profimedia

Acun Ilicali je postal prvi mož Maribora, pred dnevi pa se je še četrtič poročil.

Maribor je v novo sezono vstopil z novim vlagateljem, v slovenski nogomet je vstopil turški medijski mogotec Acun Ilicali in dodobra pretresel dogajanje v štajerski prestolnici. Še posebej v zadnjih dneh prestopnega roka, ko je vijoličastim uspelo pripeljati kar pet novih okrepitev v zadnjih dveh dneh in poslati sporočilo tekmecem. Poleg tega je postal tudi član vodstva Fenerbahčeja, za katerega navija že od nekdaj, ostaja pa tudi prvi mož angleškega Hull Cityja.

V turških medijih pa odmeva tudi njegova četrta poroka, Ilicali je namreč pred dvema tednoma še četrtič skočil v zakonski stan, poročni obred pa je bil spektakularen. Kot so razkrili turški mediji, je njegova četrta žena Ayca Cagla Altunkaya, 25-letna svetlolaska, ki je od Ilicalija mlajša trideset let. Za razliko od prvega moža Maribora se ona ne pojavlja veliko v medijih, zato je o njenem zasebnem življenju znanega zelo malo, le to, da je študirala na zasebni univerzi v Istanbulu na oddelku zdravstvene nege in da je igrala košarko. 

Zasebno življenje turškega mogotca je bilo že od nekdaj pod drobnogledom. Prvič se je poročil leta 1988 in imel s takratno ženo tudi hčerko, pet let kasneje sta se ločila. Leta 2003 se je poročil z Zeynep Ilicali, v zakonu, ki so ga mnogi opisovali kot popolnega, sta se rodili dve hčerki. Kasneje naj bi imel afero z mlajšo Seymo Subasi, ki mu je prav tako povila hčerko Meliso. Tudi ta zakon se ni obnesel. Od leta 2020 je skupaj z novopečeno soprogo Ayco, o njunem razmerju pa je znanega zelo malo.