Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.09.2024 08:15:38
Deli članek:

Slovenski spektakel v ligi prvakov in dvoboj Oblak - Šeško tudi v neposrednem TV-prenosu

Danes bodo v ligi prvakov na sporedu še zadnje tekme prvega kroga.

Danes bodo na sporedu še zadnje tekme prvega kroga spremenjene lige prvakov. Že ob 18.45 bodo na svoj račun prišli navijači Crvene zvezde, za katero letos igrata slovenska reprezentanta Timi Max Elšnik in Vanja Drkušić. Beograjski velikan se bo za uvod doma pomeril z Benfico, ob isti uri pa bo na sporedu še tekma Feyenoord Rotterdam - Bayer Leverkusen.

Ostale štiri tekme se bodo začele ob 21. uri, večina oči slovenskih ljubiteljev nogometa pa bodo uprte v Madrid, kjer se bosta pomerila Atletico Jana Oblaka in Leipzig Benjamina Šeška. Oba kluba sta v odlični formi, v letošnji sezoni sploh še nista okusila grenkobe poraza. Tudi najvrednejša slovenska igralca blestita v svojih klubih, oblak v vratih madridskega kluba, Šeško pa v napadu bundesligaša.

Ekipi sta se enkrat pomerili med seboj, v tisti koronski ligi prvakov leta 2020, ko se je v izločilnih bojih igrala le ena tekma, pa so z 2:1 zmagali nogometaši iz Leipziga. Tekmo si bo možno ogledati tudi na slovenski televiziji Kanal A, z začetkom prenosa ob 20.30.

Preostale današnje tekme so: Monaco - Barcelona, Atalanta - Arsenal in Brest - Sturm.