Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2024 14:24:18
Deli članek:

Riera kapetana Celja nagnal skozi zadnja vrata, zdaj bo okrepil vrste rivala, poslavlja pa se ...

alesfevzer.com

Nekdanji kapetan Celja ne bo dolgo časa brez kluba. Če ne bo v zadnjem trenutku prišlo do preobrata, bo okrepil vrste Kopra. Primorci bodo v naslednjih dneh najverjetneje poslovali še z Rusi; obeta se prodaja slovenskega branilca.

Ko se je španski strateg Albert Riera kmalu po začetku sezone vrnil k Celju, je napovedal čistko, eden prvih pa se je moral posloviti kapetan ekipe Denis Popović. Slednji je Celjane v lanski sezoni popeljal do naslova, to pa mu prav nič ni pomagalo, da bi verjetno svojo zadnjo sezono v karieri končal v klubu iz svojega rojstnega mesta.

Popović in Celje sta prekinila pogodbo, 34-letni ofenzivni vezist pa kot kaže ne bo dolgo brez kluba. Kot smo izvedeli, naj bi že v kratkem sklenil dogovor, nadel pa si bo dres svojega nekdanjega kluba iz slovenske prve lige. Seveda ne celjskega, ampak se bo vrnil h Kopru, od koder se je leta 2013 prvič preselil na tuje.

Mittendorfer na izhodnih vratih

Prihod Popovića pa po vsej verjetnosti ne bo zadnji kadrovski premik tega prestopnega roka na Bonifiki. Po naših informacijah bo vrste Kopra najverjetneje zapustil Maj Mittendorfer. Štiriindvajsetletnemu osrednjemu branilcu naj bi se obetal prestop v Rusijo. Mittendorfer se je v slovensko Istro vrnil sredi sezone 2021/22, ko je zaključil z neuspešno celjsko epizodo. Prestopni rok v Rusiji se bo zaključil v četrtek, 12. septembra.