Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2024 12:06:47
Deli članek:

Mura ima v napadu novo moč iz Brazilije, črno-beli čakajo še na dodano vrednost

Loris Cipot

Pri Muri imajo novega napadalca.

Ne le novega trenerja, črno-beli iz Murske Sobote so v ponedeljek predstavili tudi novo moč v napadu. Gre za 22-letnega krilnega napadalca Dioga Bezerro, ki v Slovenijo prihaja iz vrst ekipe Porto Vitoria. Poleg Atletica iz Mineira je bil v Braziliji tudi član Red Bull Bragantino. Pogodbo je podpisal do 30.6.2026.

"Z Diogom smo zapolnili vrzel na krilnem položaju, kar pomeni, da imamo zdaj pokrita oba krilna položaja. Gre za nogometaša, ki lahko igra tako na levi, kot na desni strani, po potrebi pa tudi na mestu srednjega napadalca. Diogo prihaja iz Red Bullove akademije v Braziliji in vsi dobro vemo, kaj Red Bull pomeni po celem svetu. Ponudila se nam je priložnost, da ga pripeljemo v Fazanerijo, zato me veseli, da so ljudje, ki skrbijo za njegovo kariero, ravno v Muri prepoznali sredino, kjer lahko napreduje in pokaže vse svoje kvalitete," je ob podpisu povedal generalni direktor Agron Šalja.

NŠ Mura
Mura še z enim novim igralcem.

A to morda še ni vse. "Enega igralca še čakamo. Pogovarjamo se že nekaj časa, interes obstaja z obeh strani. Gre za igralca, ki bi v naši ligi predstavljal dodano vrednost. Upamo, da bomo to zaključili in da se nam čim prej pridruži," je na tiskovni konferenci ob predstavitvi Oskarja Drobneta razkril Agron Šalja.