Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.08.2024 14:04:23
Deli članek:

Na vprašanje o Menalu Riera ostro nad novinarja: So šle te žaljive besede čez mejo?

Profimedia

Poleg Olimpije si je evropsko jesen zagotovil tudi Celje. Aktualni državni prvaki so na tekmi s Pjunikom popravili vtis s prve tekme in slavili s 4:1, po dvoboju pa je bil trener Albert Riera precej bojevito razpoložen.

"Zakaj niste včeraj nič povedali o tem, da Menala ni več v ekipi?" ga je po tekmi Celje - Pjunik na novinarski konferenci vprašal novinarski kolega z Vala 202, sledil je izpad, ki je šokiral tudi vse navzoče. Španec se je v povišanih tonih spravil nad novinarja, sledil je monolog, v katerem ni nihče drug prišel do besede.

"Zakaj bi ti moral jaz to govoriti? Igralcev, ki ne dajo 100 odstotkov za klub, jih ni tukaj. Preprosto! Nehaj govoriti o teh igralcih, ker ti hočeš pisati samo drek in bikov drek o temu klubu, jaz pa za ta klub hočem le najboljše. Okej? Najboljše! Zato sem jaz tisti, ki sprejema odločitev. Vsak dan sprejemam odločitve za ta klub. Kaj ti misliš? Hočem zmagovati ali izgubljati? Povej mi, zakaj sprejemam odločitve? Ti jaz povem, hočem zmagovati, noro zmagovati. Zato bom za ta klub naredil vse. Zato nehaj govoriti sranje, okej? Tebi ne bom več odgovarjal," je vmes na trenutke zelo glasno pojasnjeval Riera, nato pa omenjenega kolega do konca konference ignoriral.