Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2024 15:35:03
Deli članek:

Prvi mož Celja ima sporočilo za navijače: iz trenutne situacije bomo …

alesfevzer.com

Predsednik NK Celje Valeriy Kolotilo se je oglasil po bolečem prvenstvenem porazu s Primorjem.

Ajdovci so bili v Areni Z’dežele od aktualnih slovenskih prvakov boljši s kar 3:0, kar je pri nekaterih navijačih izbilo dno sodu, da so jasno in glasno izrazili nezadovoljstvo nad nekaterimi posamezniki, tudi trenerjem Albertom Riero. Ta jim je med polčasom odgovoril, naj pač ne hodijo na tekme, če jim kaj ni všeč, no, Valeriy Kolotilo je celjske privržence dan kasneje v izjavi za javnost nagovoril v drugačnem tonu.

Njegovo sporočilo, objavljeno na spletni strani kluba, spodaj prenašamo v celoti.

Dragi navijači NK Celje,

v imenu vodstva, strokovnega štaba in članske ekipe NK Celje vam izrekam iskreno zahvalo, da nam tudi ob nekoliko slabšem trenutku, ki je za šport, kot je nogomet, nekaj povsem običajnega, neomajno stojite ob strani, nas podpirate in ste najpomembnejši del naše skupne zgodbe.

Pred nami je izjemno pomemben teden, saj nas v četrtek čaka zgodovinska priložnost za našo prvo uvrstitev v skupinski del evropskega tekmovanja. Prepričan sem, da bo Celje stopilo skupaj in pokazalo enotnost. Kot smo v zadnjih treh sezonah večkrat dokazali, sem prepričan, da bomo tudi iz trenutne situacije izšli z dvignjenimi palci in nasmehi na obrazu.

Se vidimo v četrtek na tribunah stadiona Z’dežele!