Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2024 09:04:45
Deli članek:

Razkrivamo: Navijači Celja žvižgali Rieri, Španec vrnil z vso silo. Kar je sledilo, šokira!

Martin Metelko

Navijači Celja počasi izgubljajo potrpljenje.

Dve zmagi, en remi in pet porazov. Ne, to ni statistika kakšnega nekonkurenčnega kluba, ampak izkupiček aktualnega slovenskega prvaka iz Celja od dne, ko ga je prevzel Albert Riera. Španski strateg je v vseh tekmovanjih svojem varovance vodil na osmih tekmah, rezultati pa daleč od pričakovanih.

Tudi navijači počasi izgubljajo živce, kar je bilo več kot očitno tudi na zadnji tekmi na stadionu Z'dežele, ko je moralo Celje priznati premoč novincu med elito Primorju z 0:3. Skupina podpornikov Celja je jasno izrazila svoje razočaranje nad aktualno podobo prvakov, v smeri glavnega trenerja je letelo kar nekaj očitkov in žvižgov, vidno nezadovoljni Španec pa jim ni ostal dolžan.

"Če vam kaj ni všeč, ne prihajajte," je izustil v smeri navijačev Španec. Besede, ki bi jih lahko celjski zasedbi namenil marsikateri navijač, zagotovo pa ne prvi mož celjskega strokovnega štaba podpornikom kluba. Tistim podpornikom, ki plačujejo, da vidijo, kako se njihovi ljubljenci borijo v dresu s celjskim grbom in ki klubu stojijo ob strani precej dlje od zdajšnjih nogometašev, trenerjev, vodstva kluba in še marsikoga drugega.